"Tropical breeds for tropical region, arid breeds for arid region, temperate breeds for temperate region, and polar breeds for polar regions"

Thursday, April 10, 2014

PARIS HILTON ESCORT AKU GEMBALA

Setelah berbulan bulan tidak mengembala, semalam aku jadi gembala. Dalam dok sakit perut masuk angin kuskus, aku teruskan juga gembala. Dan semalam aku ada escort service. Tidak lain tidak bukan daripada Paris Hilton sendiri. Yeahh anjing junior aku...

Bersekali dengan Temon, anjing senior.

Gambar gambar masa aku gembala semalam.

Yang all black tu Temon, dan yang hitam kuning tu Paris Hilton. Tengah kejar tupai yang menyorok dalam batang buruk. 



Setiap parit yang dulunya kering kini penuh dengan air. Pacat pun banyaaaakkkk...



Paris Hilton baru keluar parit. Entah kenapa dia terjun masuk ke dalam parit. Nak mandi wajib agaknya.


Budak dua ekor ni tak boleh tengok aku senang baca paper. Mintak perhatian...



Paris Hilton sedang buat special spa treatment, dengan mineral mineral lumpur khas daripada bekas tayar lori sawit, dan air hujan dari langit, bersekali dengan berudu berudu katak.



Sebahagian kambing sedang tenang meragut


video

Salam gembala!

No comments:

Post a Comment